WIJ LEVEREN IN MAASTRICHT, HEERLEN, SITTARD EN OMSTREKEN
Follow Us:

MENU

WEEKMENU 18 t/m 25 januari

#1 GRIEKSE KOFTA

Misschien wel een van de lekkerste Griekse gerechten is kofta. Van origine komt dit gerecht vandaan van het bekende Turkse gerecht ‘’Kofte’’, wat letterlijk gehakballetjes betekent in het Turks. Kies voor onze vegetarische variant of toch met gekruide kipgehaktballetjes! Wij serveren dit smaakvolle gerecht met orzo pasta die aangemaakt is met ratatouille en ‘’Home Made’’ Tzatziki.

#2 PINDASTOOFPOTJE MET KOKOSRIJST

Liefhebber van pinda? Mooi, dan is dit gerecht echt iets voor jou! Met hoogwaardige en seizoensgebonden ingrediënten, hebben onze chefs weer een heerlijk, gezond en voedzaam gerecht weten te creëren. Dankzij de biologische pindakaas en de heerlijke zoete smaak van de pompoen is dit gerecht een regelrechte smaakbom!

#3 ASIAN NOODLES

Dit noedel gerecht is een absolute sterspeler bij The Co Cook. Onze chefs hebben weer een mooi palet van smaken weten te creëren en dat is zeer goed gelukt! Niet alleen is deze Asian Noodles bomvol groenten het is ook nog eens rijk aan eiwitten. Overheerlijk en mega gezond dat klinkt als een win-win situatie

Waar bent u naar op zoek?